Een nieuw scheppingsverhaal

Een nieuw scheppingsverhaal

Vormgeving boek

Een nieuw scheppingsverhaal - Een planetaire autobiografie

Sinds 2023 werk ik samen met Yvonne (mijn moeder in dit huidige leven) aan het boek Een nieuw scheppingsverhaal, een planetaire autobiografie, waar ik de vormgeving voor heb gedaan. Het boek heeft me aan het denken gezet en een nieuwe wereld aan kennis voor me geopend. Dit was (en is) een bijzondere reis samen. Ik verwonder me over de hoeveelheid van lagen en verbindingen. De engelen, planeten en chakra’s. Hoe alles verbonden is met elkaar. En hoe je zelf de kans krijgt om er contact mee te maken, wanneer je hiervoor openstaat. 

Ik vertaal woorden naar beeld en mijn doel is om de tekst nog meer gevoel te geven door middel van de vormgeving. Dit is wat ik het liefste doe, dit is mijn zielsverlangen.

In het kort

Een eigen-wijze zoektocht hoe het grotere geheel in tijd en ruimte ons een nieuw perspectief kan bieden op de uitdagingen die we als mensheid hebben.

Over dit boek

Een nieuw scheppingsverhaal, een planetaire autobiografie is een eigen-wijze zoektocht hoe het grotere geheel in tijd en ruimte ons een nieuw perspectief kan bieden op de uitdagingen die we als mensheid hebben. Geïnspireerd door Rudolf Steiner en baanbrekend onderzoek van hedendaagse vrouwelijke wetenschappers ontstond er een verbonden wijsheid van toen, nu en straks.Met Aarde die verhaalt over haar verleden, heden en toekomst; lichaam en ziel; de tijd tussen sterven en nieuwe geboorte, engelen, tegenkrachten, liefdesbewustzijn, de Essenen, de verandering in energiefrequenties en de oproep tot een sprong in bewustzijn. Tussendoor vertelt Yvonne over haar huidige en vorige levens. Als inspiratie voor de lezer de eigen levensweg te herkennen en te volgen.

De mede-mogelijk-maak-en-beleef-stroom

Je kunt Een nieuw scheppingsverhaal, een planetaire autobiografie vooruitbestellen. Ook kun je meedoen met verschillende activiteiten om de inhoud van het boek voor te proeven en te beleven. Of een vrije donatie doen. Zo stappen we met elkaar in de 'mede-mogelijk-maak-en-beleef-stroom' van Een nieuw scheppingsverhaal, een planetaire autobiografie.

Wanneer komt Een nieuw scheppingsverhaal uit?

We laten ons leiden door de stroom die we vanaf het begin volgen of beter gezegd waar we in zitten. We weten: ineens is er het moment dat we de opdracht aan drukker SpringerUit geven. Dat moment zal ingefluisterd worden door een combinatie van vaststoffelijke euro's en fijnstoffelijk weten. 

Wil je meer lezen of een donatie doen? Klik dan op deze link

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.